Maskinservice

Servicering og reparationer på maskiner.

Vi laver maskinservice på dine landbrugsmaskiner

På værkstedet udfører vi maskinservice i form af klargøringer af nye og brugte maskiner samt servicering og reparationer af maskiner.
Servicebil servicerer stort set alle maskiner hos kunden

Entreprenør- og landbrugsmaskiner

Har din maskine brug for maskinservice eller reparation? Hos Farsø Maskinhandel A/S beskæftiger vi os med reparation og maskinservice af entreprenør- og landbrugsmaskiner. Da vi har over 25 års erfaring med maskinservice, kan du være sikker på, at vi yder arbejde af høj kvalitet. Vores hyppigste opgaver inkluderer bl.a. reparation af motor- og hydraulikproblemer.

Er reparationerne ved at være lidt for jævnlige, kan det være tid til at se på en  ny maskine. Vores sortiment består af Schäffer samt have- og parkmaskiner.

Er der ikke behov for den helt nye model, men mindre kan gøre det? så se vores udvalg af brugte maskiner.

Kvalitet og fleksibilitet

Vi kommer gerne ud og ser på din maskine, så du ikke behøver at bruge tid og ressourcer på at bringe den ind på vores værksted, og vi går ikke igen, før vores maskinservice er færdigt og alt er i orden, og du selvfølgelig er tilfreds. Vi dækker hele Nordjylland, og du kan ringe til os ved akutte problemer.

 

Kontakt os for nærmere information

Vil du høre mere om vores maskinservice og -reparation? Kontakt os i dag på telefon 98 63 32 22 / 40 28 50 07 eller send os en mail på fa@finnaagesen.dk.